Wij zijn open: dinsdag t/m vrijdag: 09:00 tot 18:00 uur - zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur - zondag en maandag gesloten.

We hebben niet alles, maar we hebben wel veel.
Zomaar wat voorbeelden van ons aanbod.


Fietstassen

Onverslijtbare dubbele fietstassen van de beste kwaliteit bisonyl, in heel veel kleuren. Plat als je ze niet nodig hebt, groot om er een volle tas van de supermarkt in te laten glijden. Mits goed gemonteerd, lopen deze tassen niet aan.

Ortlieb en Thule tassen en tassensets voor vakantie, vrije tijd en kantoor. 100% waterdicht en super slijtvast. Praktiese afpaktassen van Basil en New Lookx. Ruime sortering voordragers, kratten en manden.

product
product

Regenkleding

Volop Agu regenkleding. Modieus, functioneel, ademend en slijtvast. Jacks, broeken, poncho’s, lange trenchcoats, schoenbeschermers, zuidwesters en hoedjes. We hebben van alles voor de stadse- en voor de sportieve fietser.Ook leuke ponchootjes voor de allerkleinsten.


Reparatiesets

Voor de doe-het-zelver of voor pech-onderweg: Natuurlijk de beroemde Simson plaksetjes en de onovertroffen Jumbopomp. Maar ook machtig mooie mini-toolsetjes van Topeak, hogedruk pompjes voor in de achterzak, baanpompen met drukmeter en nog veel meer moois.

Erge haast? Dan kunt u gebruik maken van ons ‘effe wachten’ snel service. Terwijl u zich vermaakt met vrije wifi, leesvoer en speelgoed voeren wij uw kleine reparaties uit. Lukt dat niet, dan hebben we een beperkt aantal leenfietsen klaar.
Ons streven is om u zo snel mogelijk op de fiets te krijgen.

product
product

Zadels

Zadels voor elke fiets en elke fietser. Huis-, tuin- en keukenzadels voor uw oude trouwe stadsfiets, leren-, gel- en foamzadels voor comfort- en sportfietsen, zadels met een stevige handgreep voor de electrische fiets en extra sterke zadels voor de zwaardere fietser. We hebben ze allemaal van Brooks, Selle Royal of Selle San Marco.

Van rokzadels tot anatomische zadels voor mensen met zitklachten. Kom langs en kies, of laat u adviseren.


Kinderzitjes

Kind mee op de fiets? Wij leveren voor elke leeftijdsfase het juiste kinderzitje. Frisse kleuren en goede designs van Bobike en Yepp. Compleet te maken met bijpassende windschermen en voetbeschermers. Voor grotere kinderen hebben we ook losse voetsteunen, rugsteuntjes en zadeltjes voor op het frame. Natuurlijk kunt u uw zitjes ook veilig en vakkundig door ons laten monteren.

product
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook.